top of page
Asset 10.png

Vaša Platforma Internih Komunikacija

Povećajte Posvećenost Zaposlenih i Unapredite Organizacionu Kulturu

Boost je jednostavna, efikasna i merljiva platforma dizajnirana da poveća posvećenost zaposlenih, unapredi organizacionu kulturu i poboljša procese internih komunikacija.

 

Naša platforma vam omogućava da se povežete sa svim svojim zaposlenima, upravljate HR administracijom, procesom onboardinga, kao i da postavite online sve obuke i treninge. Sve potrebne podatke i izveštaje imate na dohvat ruke.

Boost.png

Implementacija u 5 Koraka

1

Inicijalni
Sastanak

2

IT sigurnost i
Ugovaranje

3

Prikupljanje
Podataka

4

Personalizacija
Platforme

5

Obuka i 
Lansiranje Platforme

Business Family Tree

Neograničene Mogućnosti

  • Interne Komunikacije: Podelite kompanijske vesti, obaveštenja, ankete i video sadržaje sa zaposlenima. Kreirajte pop-up obaveštenja i automatske newslettere kako biste uvek bili u kontaktu sa svojim timom.
     

  • Edukacija: Omogućite zaposlenima pristup online obukama, testovima i sertifikatima. Implementirajte obavezne obuke za bezbednost na radu i unapređenje veština putem e-learning modula.
     

  • Engagement: Aktivirajte zaposlene kroz nagradne aktivacije, push notifikacije i personalizovane poruke. Kreirajte interesne grupe i omogućite zaposlenima da pohvale kolege kroz sistem KUDOs.
     

  • Administracija: Upravljajte dokumentacijom, kreirajte zahteve za odsustva i omogućite zaposlenima pristup kompanijskim politikama i procedurama.

Web i Mobilno Rešenje

Boost platforma je dostupna putem web aplikacije i mobilnih uređaja (Android i iOS). Pristup platformi je omogućen isključivo nakon kreiranja profila od strane administratora.

icon_appstore__ev0z770zyxoy_large_2x.png
Play_Store.webp

Adaptacija i Personalizacija

Push
Notifikacije

Dosegnite svakog zaposlenog putem ciljanih vesti i obaveštenja, bilo da koriste računar ili mobilni telefon.

Kompanijska
Personalizacija

Prilagodite platformu sa bojama, logom i kompletnim vizuelnim identitetom vaše kompanije.

Metrike i
Izveštaji

Kroz upitnike i ankete, upoznajte zaposlene i kulturu vaše kompanije.

Segmentacije
Grupa

Boost je dostupan kao kompletno rešenje ili kao odvojena parcijalna rešenja, prilagođena potrebama vaše kompanije.

Boost 1.png

Nivo Pristupa

Platformi mogu pristupiti dve vrste korisnika - administratori i zaposleni. Administratori su odgovorni za objavljivanje sadržaja, praćenje metrika, povlačenje izveštaja i kreiranje naloga za zaposlene sa definisanim nivoima pristupa.

Plasiranje Sadržaja

Pored standardnih funkcionalnosti, Boost omogućava plasiranje sadržaja putem push notifikacija prema organizacionoj šemi, timovima, ili posebno kreiranim grupama, kao što su sektori, organizacione jedinice, regije, filijale i pozicije.

Boost platforma omogućava integraciju svih aspekata interne komunikacije, edukacije, angažovanja zaposlenih i administracije u jedinstvenu, prilagodljivu platformu koja unapređuje poslovne rezultate i zadovoljstvo zaposlenih.

Ako želite da unapredite internu komunikaciju i posvećenost zaposlenih u vašoj kompaniji, kontaktirajte naš HR Xcel tim kako biste saznali više o Boost platformi i zakazali demonstraciju.

bottom of page