top of page
Clapping Audience

Organizaciona Kultura

U HR Xcel-u pružamo sveobuhvatne usluge asesmenta organizacione kulture i vrednosti, kao i unapređenja i transformacije kulture. Korišćenjem Richard Barrett metodologije, pomažemo organizacijama da izmere nemerljivo i povežu rezultate entropije sa poslovnim uspehom.

Barrett

Richarda Barrett Metodologija je globalno priznat pristup za merenje i unapređenje organizacione kulture i liderstva. Ova metodologija se fokusira na vrednosti koje su temelj svakog uspešnog biznisa, pomažući organizacijama da prepoznaju i uklone entropiju (izgubljenu energiju) koja ometa performanse i rast.

 

Kroz dublje razumevanje verovanja, normi i praksi koje definišu kulturu, Richarda Barrett Metodologija omogućava kompanijama da izgrade snažnu, autentičnu i inspirativnu kulturu. Ova metodologija ne samo da povezuje kulturne aspekte sa poslovnim rezultatima, već i pruža konkretne smernice za strateško unapređenje i održivi rast organizacije.

Transformišite Kulturu Vaše Kompanije u Merljive Rezultate

BVC nudi jedini alat na tržištu koji može pretvoriti kulturu vaše kompanije u merljive podatke. Naša metodologija zasnovana na vrednostima i uverenjima pruža dubok uvid u trenutnu kulturu i liderstvo vaše organizacije, otkrivajući potencijal za transformaciju i rast.

The+Barrett+Model_ET.png

Naš Proces

Asesment Kulture i Vrednosti

Izmerite indeks kulture, entropiju (izgubljenu energiju) i organizacione vrednosti koristeći metodologiju koja je proverena u hiljadama uspešnih kompanija širom sveta.

Postavka Prioriteta za Unapređenje Kulture

Pomažemo vam da identifikujete i postavite prioritete za unapređenje kulturnih aspekata unutar vaše organizacije.

Implementacija Promena

Razvijamo i sprovodimo razvojne intervencije, obuke, radionice, interne komunikacije i druge aktivnosti koje podržavaju željene promene.

Praćenje i
Evaluacija

Pratimo napredak, identifikujemo potencijalne izazove i prilagođavamo strategije unapređenja kulture prema potrebama i ciljevima vaše organizacije.

Transformišite Svoju Organizaciju

Posvećeni smo stvaranju i unapređenju organizacionih kultura koje vode ka uspehu. Kroz stručnost i prilagođena rešenja, pomogli smo brojnim kompanijama da izgrade pozitivno radno okruženje koje podstiče inovacije, povećava angažovanost zaposlenih i doprinosi održivom rastu. Naš pristup je zasnovan na dubokom razumevanju jedinstvenih potreba i ciljeva, pružajući podršku na svakom koraku puta ka transformaciji.

Image by Dan Schiumarini
Barrett

Besplatna Procena Vrednosti

Prijavite se na naš newsletter i dobijte ekskluzivan pristup besplatnoj proceni vrednosti prema metodologiji Barrett Values Centre. Ovaj alat vam omogućava da dublje razumete kulturne vrednosti i identifikujete ključne oblasti za unapređenje. Ne propustite priliku da unapredite svoju organizaciju uz pomoć ovog renomiranog pristupa – prijavite se danas!

bottom of page