top of page
Search

Rođendanski Dar HR Xcel- a

Pre pet godina rodila se ideja, koja je okupila HR profesionalce koji bi svojim znanjem, iskustvom, dobrom energijom i kreativnim idejama radili na tome, da zajedno sa organizacijama i pojedincima pomeraju granice, da ih podstaknu da se ne plaše promena, da izraze svoju kreativnost, da privuku i zadrže talente, stvaraju zdrave organizacione kulture sa posvećenim ljudima. Iz želje i potrebe da učinimo korak više i bolje, osnovali smo agenciju HR Xcel i danas slavimo naš jubilej - peti rodjendan!



Verujemo u ljude i verujemo da uz pravi podstrek, svako može biti izvrstan.

Ono što je važno je da nikada ne odustajemo, stalno osluškujemo potrebe naših klijenata, učimo i uvek pružamo najbolje od sebe.


Šta smo uradili za ovih pet godina?


Za pet godina sa našim partnerima izgradili smo odnos koji je zasnovan pre svega na poverenju i na uzajamnom poštovanju:

- Radili smo sa preko 80 organizacija u kojima je zaposleno 40.000 ljudi

- Ostvarili smo dugogodišnju saradnju i partnersta sa mnogim klijentima

- Postali smo Premium partneri Thalenta za Adriatic regiju

- Radili na uspešnim transformacijama organizacione kulture prema Barrett metodologiji

Najponosniji smo na činjenicu da to što radimo, zaista menja stvari na bolje a tome svedoče i izjave naših klijenata.


U tom duhu, naš peti rodjendan slavimo ceo mesec. Rođendanski mesec, započinjemo tako što darujemo popuste na naše proizvode Thalento i Barett u vrednosti od 10%. Naši partneri su deo našeg slavlja i zajedno sa njima želimo da darujemo mali zračak sreće najmilijima - našoj deci, jer samo zajedno, istrajno i dosledno možemo da činimo korak više. Organizacijom rodjendansko-donatorskog ručka pomažemo Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova i sva sredstva koja prikupimo taj dan biće donirana, za kupovinu neophodne opreme. Hvala unapred svim našim partnerima, na tome što su prepoznali značaj naše akcije!


„Neizmerno sam zahvalna najpre svom timu i saradnicima na svemu što smo uradili, našim klijentima koji su nam dali poverenje i vetar u ledja da za kratko vreme uradimo puno toga zajedno i na kraju i zahvalnost dugujem i našim partnerima sa kojima uspešno saradjujemo i stvaramo vidljive i trajne promene i na našem tržištu. Srećna sam što sa svojim kolegama HR direktorima na dan našeg rodjendana darujemo kao zajednica one kojima je to najpotrebnije. Hvala vam i idemo još dalje i jače u narednim godinama!“, izjavila je Sanja Jevđenijević, Managing Partner HR Xcel.


#staytuned jer vas očekuje mesec popusta i slavlja!

bottom of page