top of page

Strateški Partneri

Naši partneri su vodeće svetske kompanije u oblasti ljudskih resursa. Slobodno proverite.

Rectangle 22.png
Thalento

Zašto je Thalento prvi i pravi izbor strateskog partnera?

Nudimo širok izbor procena, od Personality & Motivation Assessments do MS Office Tests. Naše procene su dostupne na više jezika, kulturološki prilagođene i zasnovane na normi.

Jasni izveštaji pružaju proverene i koncizne informacije relevantne za donošenje odluka. Nudimo pouzdane instrumente za Zapošljavanje, odabir i razvoj.   Kombinujući više instrumenata procene sačinili smo rešenja za Career Transition and Mobility, a sve naše procene dostupne su putem TH-Cloud.

Želite da sagledate svoje snage i oblasti za razvoj?

Popunite test ličnosti THPQ i preuzmite besplatno svoj izveštaj.

Rectangle 20.png
Miller Heiman Group

Temelj modernog pristupa prodajnom procesu.

Kompanija Miller Heiman Group postavila je temelje modernog pristupa prodajnom procesu i uslugama. Već dugi niz godina, pomaže profesionalnim prodavcima da, i pored stalne promene biznis modela, budu korak ispred.


Jedinstveni treninzi prodaje usmereni su na pronalaženje jednostavnih rešenja, čak i kada su u pitanju i najkompleksniji izazovi.Miller Heiman Group priznat je od strane Fortune 1000*, kao najpouzdaniji svetski partner na polju pružanja treninga i obuke u oblasti prodaje i usluga.


Referentna lista klijenata broji više od 4000 kompanija u više od 50 zemalja, i sa više od 1000 sertifikovanih trenera. Samo u 2017. godini, kompanija je započela saradnju sa više od 500 novih klijenata, među kojima je i 25 kompanija, koje su članice Fortune 500, grupacije od 500 najuspešnijih i najvećih svetskih kompanija, rangiranih od strane najprestižnijeg svetskog poslovnog časopisa, Fortune.


HR Xcel je strateški partner Miller Heiman Group za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.


Naši treninzi prodaje namenjeni su svim organizacijama koje se bave B2B prodajom roba ili usluga. Dodatnu podršku svim treninzima čine digitalni alati, kao i konsultativni pristup naših sertifikovanih trenera, iza kojih stoji višegodišnje iskustvo, sticano u najvećim domaćim i multinacionalnim kompanijama na regionalnom tržištu.


Ulaganje u treninge prodaje je najbrži povrat investicije u poslovanju!Da li ste spremni za sledeći nivo?!


* 1000 najuspešnijih kompanija na globalnom nivou,
koje svake godine rangira časopis Fortune,
najrelevantniji svetski poslovni časopis

Rectangle 20.png
Moovs

Inovativnim pristupom na polju razvoja zaposlenih.

Moovs svojim inovativnim pristupom na polju razvoja zaposlenih i primenom Leaplines digitalnih alata u savremenom poslovanju pruža podršku organizacijama, timovima i pojedincima da ostvare strategiju dugoročnih i održivih odnosa koji se zasnivaju na vrednostima stečenim tokom iskustva učenja.


Moovs donosi nova rešenja u procesu učenja i u svojim razvojnim programima koji primenjuju metodologiju po principu 70:20:10 povezuje poslovnu strategiju i unapređenje performansi zaposlenih.


Teme kojima se bave programi su promena biznis modela, koji će doneti rezultat samo ukoliko istovremeno unapređujemo korporativnu kulturu, uslugu, liderski kapacitet, sebe, a sve s ciljem da postanemonajbolja verzija samih sebe.


Pored Moovs programa, inovativni partner na polju digitalne tehnologije jeste Leaplines, koji svojim digitalnim rešenjima pruža podršku organizacijama na putu organizacionog razvoja i promene ponašanja zaposlenih.Da li ste spremni da zaposlenima pružite dodatnu podršku u postizanju visokog učinka?

Kontaktirajte nas
bottom of page