top of page

Wellbeing Zaposlenih

Sveobuhvatan Pristup Unapređenju Blagostanja Zaposlenih

Naše jedinstvene usluge Wellbeinga predstavljaju sveobuhvatan pristup unapređenju blagostanja i zadovoljstva zaposlenih. Pružamo podršku u stvaranju zdravog, podržavajućeg i motivišućeg radnog okruženja koje doprinosi fizičkom, mentalnom i emocionalnom blagostanju zaposlenih. Za nas su samo zdravi ljudi srećni, posvećeni, motivisani i produktivniji.

Prednosti Naših Wellbeing Programa

1

Povećana Angažovanost Zaposlenih

2

Smanjenje Odsustva
sa Posla

3

Povećanje
Produktivnosti

4

Poboljšana
Radna Kultura

5

Lojalnost
Zaposlenih

Introduction

Čime se Bave Naši
Wellbeing Programi?

 • Wellbeing Asesment Timova i Organizacije: Detaljno procenjujemo trenutno stanje wellbeinga unutar timova i cele organizacije kako bismo identifikovali oblasti za unapređenje.
   

 • Postavka Prioriteta za Unapređenje Wellbeinga: Definišemo ključne prioritete i akcione planove za unapređenje wellbeinga zaposlenih.
   

 • Predavanja i Radionice: Organizujemo predavanja i radionice sa lekarima, psihoterapeutima i koučevima na teme koje su u skladu sa potrebama kompanije.
   

 • Fizičko Zdravlje: Implementacija MyFitWorld platforme omogućava zaposlenima da vežbaju bilo gde i bilo kada, u skladu sa svojim planom fizičkih aktivnosti.
   

 • Mentalno Zdravlje: Organizujemo masterklasove, radionice, seminare i individualna savetovanja o upravljanju stresom, prevenciji sagorevanja na poslu, tehnikama relaksacije i drugim metodama za očuvanje mentalnog zdravlja zaposlenih.
   

 • Emocionalno Blagostanje: Promovišemo pozitivnu radnu atmosferu kroz timske aktivnosti, radionice o emocionalnoj inteligenciji i podršku u rešavanju konflikata i poboljšanju međuljudskih odnosa.

Kontaktirajte Nas

Ako želite da unapredite blagostanje vaših zaposlenih i stvorite radno okruženje koje podržava zdravlje i sreću, kontaktirajte naš HR Xcel tim. Spremni smo da vam pomognemo u svakom koraku ka postizanju wellbeinga u vašoj kompaniji.

bottom of page