top of page
Search

“We are golden” reče Thalento

“Suma sumarum”, fraza koja se prečesto čuje pred kraj godine. Svi vole završetke, nove početke. Neko je ponosan, neko manje ponosan, neko u planovima za naredni period, ali je činjenica da završetak jedne godine sa sobom nosi sumiranje svega što se dogodilo u istoj, ali i analiziranje toga kakve rezultate je ta godina donela.


Naš rezultat je zlatan. Zahvaljujući vašem interesovanju i korišćenju Thalenta u proceni i prepoznavanju snaga i potencijala zaposlenih, naša agencija, HR Xcel je prepoznata kao Zlatni partner, upravo od strane Thalento-a.


“HR Xcel je bez sumnje naš premium/zlatni partner. HR Xcel ne samo da poseduje duboko znanje i ekspertizu kada je reč o Thalento-vim rešenjima za razvoj talenata, već je munjevitim prevodom najnovijih alata za procenu na srpski jezik omogućila psihometrijsku validaciju i normiranje testa na lokalnom tržištu. Tim psihologa u HR Xcelu poseduje znanje i praktično iskustvo rešavanja kompleksnih ljudskih izazova, na individualnom i organizacionom nivou. Usluge koje HR Xcel pruža su odlične, kako kroz podršku klijentima u samostalnom korišćenju (Thalento) platforme, tako i kroz direktne HR konsultacije na temu razvoja talenata. U Thalento-u čvrsto verujemo i podržavamo ovakav pristup. Dodatna prednost je da, kao međunarodni partner, HR Xcel svoja znanja i iskustva podjednako razmenjuje sa ostalim partnerima i maticom Thalento-a.” rekla je Karen Celen, General Manager Thalento.


Ponosni smo na naš rezultat.

Preko 40 organizacija koje koriste Thalento procene, 56 sertifikovanih HR stručnjaka za tumačenje Thalento izveštaja, broj procena koji se meri u hiljadama i stotine sati Thalento obuke.


“Thalento procene nam pomažu da bolje razumemo ljude, njihove snage i potencijale, šta ih pokreće i kako dolaze do najboljih rezultata. Veliki broj HR profesionalaca i kompanija na našem tržištu su prepoznali vrednost koju donosi Thalento. Kada sumiramo sve razvojne aktivnosti i projekte koje smo

ko-kreirali sa HR zajednicom u ovoj godini, kao tim smo zahvalni svim HR profesionalcima koji koriste Thalento u svojoj praksi. Hvala vam što ste prepoznali Thalento kao alat od poverenja.”, izjavila je Danijela Đurić, People and Organizational Development Consultant, HR Xcel


Naša saradnja sa Thalento traje tek dve godine, ali se beskrajno radujemo godinama koje dolaze, novim iskustvima, projektima i aktivnostima. Naš moto je “It’s about people“ - razumemo ljude, razumemo vaše potrebe. Bez obzira na to koje su vaše potrebe i da li se tiču vaših potencijalnih ili postojećih zaposlenih, Thalento nudi jedinstvena rešenja i ostvaruje dodatnu vrednost kroz značajno pojednostavljenje zadataka, procesa i procedura u oblasti menadžmenta ljudskih resursa, uz istovremeno smanjenje troškova i utrošenog vremena.


Više o Thalento pogledajte ovde
Comments


bottom of page