top of page
Search

REPRESENT COMMUNICATIONS I HR XCEL PREDSTAVILI ZAJEDNO NOVU USLUGU NA TRŽIŠTU

Employer Booster podrška u transformaciji kompanija


Represent Communications, agencija za integrisane komunikacije i HR Xcel, agencija za upravljanje ljudskim resursima, jesenju poslovnu sezonu pokreću partnerstvom svojih ekspertskih timova. Employer Booster je nova usluga na tržištu podstaknuta simbiozom vodećih stručnjaka iz oblasti komunikacija i HR usluga.


„Vođeni zajedničkom vizijom, znanjem i iskustvom, kreirali smo jedinstven Employer Booster program, koji za cilj ima da se na temelju zdrave organizacione kulture gradi autentičan i prepoznatljiv brend poslodavca koji komunicira i oslikava spolja, ono sto zaista živi iznutra. Verujemo da je sada više nego ikada potrebno raditi na unapređenju Employer Brenda jer je to jedini put i ka povećanju posvećenosti, zadržavanju zaposlenih, privlačenju kandidata, kreiranju blagostanja/dobrobiti, maksimalnim potencijalima a samim tim i ostvarenju kompanijske strategije i ciljeva. Ponosna sam na ono sto su HR Xcel i Represent kreirali, a verujem da će Employer Brand Booster vrlo brzo biti logo prepoznavanja među onim kompanijama koje žele da pruže jedinstveno iskustvo za svoje zaposlene.“ Izjavila je Sanja Jevđenijević, Managing Partner HR Xcel.


Partnerstvo Representa i HR Xcel-a najavljuje jedinstveni program koji će na osnovu istraživanja i prikupljenih podataka o kulturi, organizaciji i percepciji poslodavca kreirati rešenja u potpunosti prilagođena potrebama klijenata. Kao inovacija na tržištu, Boost platforma predstavlja jedan od ključnih kanala interne komunikacije koji nudi pravovremeno informisanje, učenje i razvoj zaposlenih, a dodatni benefit za poslodavce čine tailor made rešenja kroz kreiranje i produkciju sadržaja.


‚‚U vremenu u kojem poslujemo kompanije su shvatile vrednost svakog pojedinačnog zaposlenog. Mi sa našom celokupnom uslugom EB možemo da pomognemo svakom poslovnom subjektu da unapredi svoje odnose sa zaposlenima, da ih bolje motiviše i privuče nove potentne kandidate za posao koji obavlja. Mi smo u Representu ovo radili godinama, ali sada ovim partnerstvo pokrivamo celokupno polje internih odnosa u jednoj kompaniji kako iz oblasti komunikacije tako i iz HR-a.“ Izjavio je dr Borislav Miljanović, CEO Represent Systema.Saradnja i udruživanje timova HR Xcel-a i agencije Represent Communications predstavlja ključni korak u strategiji za postizanje uspeha za organizacije koje su spremne da se transformišu i daju dobar odgovor na zahteve tržišta.


Fotografije - bizlife.rs

Fotograf: Stefan JovanovićComments


bottom of page