top of page
Search

Poznajete li kapacitete vašeg prodajnog tima?

Otkrijte SALES izveštaj, savršeni alat za zapošljavanje i upravljanje profesionalcima u prodaji



SALES izveštaj deo je Thalento portfolija i predstavlja jedinstveni alat za analizu prodajnih talenata i mogućnosti, potencijala za rast i motivacije prodavaca.

Ovaj izveštaj pomaže da razumemo profesionalce u prodaji – njihovu dinamiku, snage i oblasti za razvoj. To čini tako što najpre pruža detaljne i validne informacije u 3 segmenta: prodajni ciklus, prodajni pokretači i potrebe i prodajne sposobnosti.


Prodajni ciklus


SALES izveštaj o prodajnim timovima pruža proverene informacije i ocenu za 7 faza prodajnog ciklusa - počevši od toga na koji način se prodavci pripremaju i planiraju, do pronalaženja kupaca i razumevanja potreba i mogućnosti.



Takođe, ovaj izveštaj pruža informacije o pozicioniranju i trenutnoj kompetenciji za upravljanje celokupnim iskustvom prodaje. Veštine pregovaranja, odnosno zaključenja dogovora i praćenje poslednji su blokovi tog prodajnog ciklusa.




Prodajni pokretači i potrebe


Uz pomoć SALES izveštaja analizirate čak 8 prodajnih motivatora koji zajedno pružaju vrlo detaljan uvid u to kako je prodajni stručnjak motivisan i šta zapravo očekuje od pozicije prodavca.


Prodajne sposobnosti pružaju detaljnu SWOT analizu ponašanja i stila komunikacije kako bi upotpunili sliku, i to vizualizovano u 3 klastera:

1. Metod i planiranje

2. Lični pristup

3. Komunikacija i socijalne veštine




Kontaktirajte nas i saznajte više o SALES izveštaju, savršenom alatu za zapošljavanje i upravljanje profesionalcima u prodaji.



Klikom na link pogledaj sve izveštaje - https://bit.ly/313vUBR

bottom of page