top of page
Search

Pokažite ljubav vašim zaposlenima, sebi ili vašoj organizaciji

Slavimo ljubav! Tu oko Dana Zaljubljenih, pokazujemo koliko brinemo o našim zaposlenima i o sebi. U Thalento®-u imamo naviku da šaljemo deo ljubavi našim klijentima. Volimo da doprinesemo svetu u kome psihologija i tehnologija idu ruku pod ruku. Pravi naučni alati pomažu vam da donosite prave odluke i da kreirate više vremena, kako bi stvarno ulagali u ljude.

 

Za 2024. dajemo vam kao HR profesionalcima ili vlasnicima kompanija priliku da delite ljubav prema sebi, svojim sadašnjim ili budućim zaposlenima ili vašoj organizaciji.

Poručite tokom nedelje zaljubljenih (12. do 16. februara) za minimalno 1.200 € bez PDV-a (npr. kupite 10 PRO kredita) I spremite se da dobijete jedan od naša tri poklona za Dan zaljubljenih.


Šta je potrebno da uradite?


Da izaberete svoj poklon za Dan zaljubljenih.


Ponuda važi samo za kupce i ne odnosi se na partnere.

 

1. Poklon za vaše sadašnje i buduće zaposlene


Vaučer za kredit


Prilikom kupovine kredita, na svakih 10 kredita, dobijate 1 kredit besplatno (npr. 10 kredita = 1 besplatno, 50 kredita = 5 besplatno, 100 kredita = 10 besplatno)2. Poklon za unapređenje sopstvenih veština


Vaučer za radionicu

Učestvujte u našoj radionici (u Q2) o davanju feedback-a potpuno besplatno. Kako na konstruktivan način dajete povratne informacije o rezultatima procene učesnicima? Radionica se realizuje na engleskom jeziku. (u vrednosti od 400 € bez PDV-a)


3. Poklon za vašu organizaciju


Look&Feel vaučer


Besplatno dodajte svoj logotip, vaše boje i fotografiju na svoje procene, izveštaje i platforme.

(vrednost 1.375 € bez PDV-a)Poručite vaše kredite preko Thalento® Cloud-a između 12og i 16og februara I izaberite poklon za Dan zaljubljenih koji želite.Ne znate koliko kredita treba da naručite da biste dostigli minimalni iznos?

Slobodno nas pozovite na 065/2042-920 ili na email sanja.jevdjenijevic@hr-plus.rs

 

Comentários


bottom of page