top of page
Search

Employer partner sertifikat kao dokaz izvrsnih HR praksi u rukama Carlsberg-a


Dobra praksa HR funkcije, kao i jaka posvećenost zaposlenih, inspirativna i visoko motivišuća radna sredina su nešto po čemu se Carlsberg Srbija ističe kao poslodavac zbog čega je ovaj mesec zaslužila svoj prvi Employer Partner sertifikat.

Carlsberg Srbija stalno usavršava i razvija svoj biznis na globalnom nivou, te nastoji da uspešno odgovara na izazove koje tržište trenutno postavlja. Njihova odgovornost se pre svega ogleda u partnerskom odnosu koji kompanija gradi sa svojim zaposlenima, a Employer Partner sertifikat je pravi dokaz da Carlsberg unutar svog HR-a ima izvrsne HR prakse. Kako bi zaslužili ovaj sertifikat, prošli su kroz objektivnu procenu i analizu svih HR procesa, koju su radili Employer Partner konsultanti. Analiza je obuhvatala 7 HR procesa, razrađenih kroz 30 tema, kako bi se obuhvatio kompletan životni ciklus zaposlenog u organizaciji – privlačenje i zaposlenje, uvođenje i razvoj, uključenost i inspiracija, transformacija i rast, zadržavanje i dobrobit, odlazak, penzionisanje i povratak, kao i HR strateško savetovanje. Rezultat detaljne analize je pokazao da su im HR procesi izvrsni, ali da su se najviše istakli u strateškom HR-u kao i u visokoj posvećenosti zaposlenih.

Sertifikat je dakle još jedna potvrda da se u Carlsberg-u neguje otvoreno i inspirativno radno okruženje u kome zaposleni mogu da neguju svoje potencijale. Jer upravo su zaposleni ključ uspeha same kompanije.


„Kontinuirano gradimo partnerski odnos sa zaposlenima, kako bismo kreirali i održavali uspešno, prijatno i produktivno radno okruženje. Pomenuto postižemo uz veliku posvećenost kako menadžmenta, tako i zaposlenih, ali i jasnu strategiju, komunikaciju i organizaciju, te kvalitetno osmišljene procese i prakse“ istakla je Aleksandra Dutina, HR direktorka Carlsberg Srbija.


Employer Partner Sertifikat je jedinstvena potvrda strateškog HR-a koja je na Srpskom tržištu sve prepoznatljivija. Kompanije koje su prepoznate od strane Employer Partnera imaju izvrsne HR prakse i dokazan kvalitet u upravljanju ljudskim resursima što privlači mnoge talente kojima je zaista važno da poslodavac ulaže u zaposlene. Naravno, takve kompanije dokazuju i spremnost za rast i razvoj jer sertifikat ističe jake strane HR-a, ali istovremeno prostor za napredak, a procesu pristupa dubinski i personalizovano.

Comments


bottom of page