top of page
Search

CEP (Certificate Employer Partner) – potreba ili nužnost?

Updated: Apr 4, 2022


Iz perspektive velikih kompanija, a pre svega HR menadžera, ali i zaposlenih nalazimo se u eri velikih promena – menjaju se životne okolnosti, poslovni putevi, zajednica uopšte. Upravo tu nalazimo da nisu više samo kompanije te koje diktiraju promene, već se promene dešavaju zajedno sa zaposlenima – osluškuju se njihove potrebe, prilagođavaju se okolnostima, plasiraju se nove ponude koje nude mnogo više zaposlenima, koje se uklapaju u njihove ciljeve i potrebe. Potreba da budu partneri. Da se čuju i razumeju.

Partnerski odnosi traže da se čuje jedna i druga strana, da kompanija ima da ponudi mnogo više i da sa druge strane i privlači takve kadrove. Transparentnost današnjeg tržišta rada i težnja ka izvrsnosti u svim segmentima poslovanja dodatno pojačavaju borbu za talentima.

CEP - Sertifikat Poslodavac Partner, prepoznaje i ističe kompanije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima, promoviše HR izvrsnost što daje na prepoznatljivosti samog brenda u građenju izvrsnih HR procesa. CEP je jedinstvena podrška u kreiranju HR procesa kao i strateškog HR-a.

HR Xcel u partnerstvu sa Selectio grupom iz Hrvatske, donosi tržištu Srbije priliku da kompanije potvrde izvrsnost svojih HR procesa.Šta dobijate kroz projekat CEP-a?

  • Detaljnu analizu HR procesa

  • Benchmark

  • Jačanje kompanijskog razvoja

  • Jačanje HR funkcije

  • Employer branding


Kakvo je iskustvo nosioca sertifikata na hrvatskom tržištu?


94% kompanija unaprede svoje HR procese nakon dobijanja sugestija u sertifikacijskom procesu,

95% kandidata za zapošljavanje izjavljuju da bi radije odabrali CEP dobitnika nego konkurentskog poslodavca,

35% oglasa za posao sa CEP logom generiše kvalitetnije prijava nego oglasi bez istaknutog CEP logotipa,

90% CEP dobitnika potvrđuje: kandidati u selekciji često izjavljuju da su se prijavili za posao jer kompanija nosi CEP


Kontaktirajte nas za više informacija – www.hr-xcel.com

bottom of page